Din lokale Bedrift

Vi har byttet navn fra Giedres Renhold AS til RENKA AS.

Om oss

RENKA AS er et etablert renholds firma som ble grunnlagt i 2005. Vi er offentlig godkjent og tilbyr renholdstjenester både til privatpersoner og næringslivet. Med lang erfaring og etablerte rutiner er vi kjent for vår pålitelighet, høy kvalitet og god oppfølging.

 

Under ledelse av Giedre Stanelyte, som har omfattende erfaring i renholdsbransjen, har vi satt sammen et team av dyktige medarbeidere med supplerende kompetanse innen renhold. Dette gjør at vi kan tilby profesjonelle tjenester som oppfyller våre kunders behov.

 

RENKA AS legger stor vekt på kvalitet og pålitelighet i alle våre renholdstjenester. Vi tar ansvar for å levere grundig og kvalitetsbevisst rengjøring som oppfyller dine spesifikke behov og preferanser. Vårt dedikerte team er opplært til å bruke miljøvennlige produkter og effektive metoder som tar vare på både hjemmet ditt og miljøet.

 

Vi ønsker å frigjøre din tid og redusere stresset knyttet til rengjøring. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine renholdsbehov, og la oss samarbeide om å levere renholdstjenester av høy kvalitet som passer inn i din tidsplan. Du kan trygt overlate rengjøringen til oss og nyte et rent, friskt og komfortabelt hjem.

Ring oss og bestill en hjemmevask i dag!

Vårt fokus

RENKA AS skal være til nytte for våre kunder gjennom å være seriøse, oppdatert, motiverte og aktive.Vi tar oppdrag i Oslo og Viken.


Vi er en seriøs forretningspartner og arbeidsgiver.
Kommunikasjon med våre kunder er vår viktigste vei til godt kvalitetsnivå.
Vi er oppdatert i systemer og teknologi, og besitter nødvendig renholdsfaglig kompetanse.
Vi har kort responstid og gode oppfølgingsrutiner.
Våre engasjerte ansatte tar ansvar for deg som kunde på alle nivåer, uavhengig om du ønsker et lite eller stort oppdrag. Vi bryr oss.
Vi har kapasitet til å gjennomføre store og komplekse renholdsoppdrag.
Vi er en arbeidsgiver med lavt sykefravær og turnover blant ansatte. Dette gir stabilitet og forutsigbarhet for våre kunder.

Ring oss og bestill en hjemmevask i dag!